Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κόψανε τα ρεπό στα ΜΑΤ


Σε ξαφνική αναστολή όλων των ρεπό των αστυνομικών των ΜΑΤ προχώρησε χθες η ηγεσία των υπηρετούντων για το τριήμερο, κίνηση που αν μη τί άλλο καταμαρτυρά την αγωνία που επικρατεί σχετικά με την πορεία και το κλίμα κάτω από το οποίο θα διεξαχθούν οι λαϊκές κι εργατικές κινητοποιήσεις που
ήδη έχουν ξεκινήσει.
Τις ούτως ή άλλως δεδομένες ανησυχίες ήρθε να επιτείνει και η ανακοίνωση των αντιεξουσιαστών που κατέλαβαν τη Νομική κι εξέδωσαν μια άκρως επιθετικού χαρακτήρα ανακοίνωση (http://www.blokoteam.blogspot.com/2012/02/indymedia.html ).
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα "πρόληψης" με την αναγκαστική επιστράτευση όλων των διαθέσιμων αστυνομικών των ΜΑΤ θα διατηρηθούν και την Κυριακή, καθώς οι πληροφορίες της ηγεσίας της Αστυνομίας σημειώνουν - παρότι μέχρι στιγμής δεν έχει εξαγγελθεί καμία κινητοποίηση - πλην της αναμενόμενης συγκέντρωσης στο Σύνταγμα των αγανακτισμένων- ότι τότε θα γίνει η ψηφοφορία στη Βουλή για την επικύρωση της νέας δανειακής σύμβασης.
Από το μέτρο πάντως, σύμφωνα με όσα διαβεβαιώνονται, εξαιρέθηκαν οι αδειούχοι.




.

Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν έγινε αναστολή των ρεπό μόνο στα ΜΑΤ αλλά και σε άλλες υπηρεσίες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κοβουν τα ρεπο για να τους εξαθλιωνουν στη δουλεια...αλλωστε μετα απο μερικα 8ωρα συνεχους πιεσης μετα εκτελουνε πιο προθυμα τις διαταγες μπας και πανε να ξεκουραστουν!!! α ρε λαμογια τι θα παθετε αν αδιαφορησουν τα ΜΑΤ και αφησουν το πληθος να περασει!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙ.ΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11.38 αυτο που λες δεν προκειται να γινει ποτε. τα σκυλια ξερουν παντα ποιος τους ταιζει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
an theleis synadelfe twn MAT na parameineis synafelfos mh deireis shmera to kosmo....oloi peinasmenoi einai....san emas...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΕΙΩΣΗ 20% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ Ξ....... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΑ Γ............ ΟΛΑ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ε ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤV ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 10.000.ΟΟΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΤΥΜΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΣ 20.0000 Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΑΙ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
3 διμοιριες απο θεσνικη αθηνα σημερα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
2.09 δυο διατ μονο.ευτυχως μας ενημερωσαν εγκαιρως.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κόψανε τα ρεπό σε όλες τις υπηρεσίες, όχι μόνο στα ΜΑΤ. Το ξεκαθαρίζω ότι διαδηλωτή δεν πειράζω κι ας είναι ο πιο τελειωμένος αναρχικός. Θα κόψω πέρα και ας μου πουν ότι θέλουν. Όσο υπήρχε κυβέρνηση εκλεγμένη από τον λαό, ακόμη και αυτή του πασοκ, όφειλα να κάνω το καθήκον μου. Όχι πια. Η τωρινή κυβέρνηση δεν έχει εκλεγεί από τον λαό. Το καθήκον μου σε διαδήλωση θα το ξανακάνω όταν θα με διατάξει για αυτό, κυβέρνηση νόμιμα εκλεγμένη. Εκλογές τώρα κι ας αποφασίσουν οι Έλληνες για τα περαιτέρω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αφηστε τη βουλη ρε!!!!
αυριο ολοι μετρα στον ολυμπιακο!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κυριοι στα ΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΣΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΤΣΙΛΙΑΔΟΡΟΙ ΑΠΕΞΩ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ (ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΣ ΣΑ) ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ.